Pengeoppbevaring og sikring av verdisaker under daglig drift fra Asker

Agha Systemer AS i Asker startet produksjon av egne systemer for pengeoppbevaring allerede i 1981, såkalte systemkassetter, for sikring av kontantkasser tilpasset bankenes sikkerhetskrav. Den teknologiske utviklingen med økende bruk av betalingskort har siden redusert behovet for pengeoppbevaring. Men systemkassettene brukes fremdeles av et stort antall billettutsalg, kontor og småbutikker.

Agha Systemer AS i Asker har videreutviklet og tilpasset sine produkter for verdisikring med fokus på standardutstyr for småbrukere. Våre pengeoppbevaringsprodukter kan kjøpes med modifiseringer for sikrere låssystemer for hvert enkelt produkt, eller som fellesløsninger. Vi tilbyr både trykklås og kortlås i kombinasjon med nøkkelsikring. Det er også mulig å kjøpe produktene med kobling til datamaskin for styring og registrering.

Agha Systemer AS i Asker tilbyr også en rekke andre produkter for pengeoppbevaring. Fra vårt utvalg kan vi nevne pengeskuffer fra Cash Bases, UK som har pc-tilknytning, og på forespørsel kan vi bygge om låsesystemer til høyere sikkerhetsgrad.

Fra Kobell Ltd og Taichian fører vi maskiner for telling, testing og sortering av sedler og mynter. Kontakt oss for mer informasjon om våre produkter og løsninger for pengeoppbevaring!

Agha Systemer AS delivers:

Agha Systemer AS offers cash drawers and security devices with specialized locking for better saving of cash at point of sales, and we can also offer counters of notes and coins on demand for small offices like ticket sales and shops with open cash handling.